Mijn BVDM

Rechtsbijstand voor fiscale controles

Gepubliceerd op 24-09-2020 door Birger Van de Merlen

Als ondernemer is het niet onrealistisch dat u vroeg of laat in aanraking komt met een juridisch of fiscaal geschil. Verschillende verzekeringsmaatschappijen spelen hierop in door te voorzien in tal van formules voor rechtsbijstand. Ook voor de behandeling van fiscale controles wordt er bij bepaalde formules voorzien in een aanvullende dekking.

Dekking bij fiscale controle
Om ondernemers extra te beschermen wordt er in bepaalde formules van rechtsbijstandverzekeringen voorzien in een aanvullende dekking voor fiscale controles. Bij dergelijke formules zal er zelfs nog vóór een conflict heeft plaatsgevonden, er voorzien worden van een vergoeding als de onderneming onderworpen wordt aan een fiscale controle.

Men richt zich hierbij voornamelijk op de extra erelonen die gerekend worden door de experten (accountants, advocaten, …) die u bijstaan in de voorbereiding en behandeling van deze controle.

Bij enige vragen hieromtrent kan u altijd uw dossierbeheerder contacteren.

 

BVDM Accounting & Advice
Handelslei 187
2980 Zoersel
BE 0773.581.631

T: + 32 3 291 00 10
M: info@bvdm.be

Inspiratie in uw mailbox

© 2022 BVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.