Mijn BVDM

Werken bij BVDM Accounting & Advice

Een job met pit

BVDM is een jong, dynamisch kantoor waar medewerkers de kans krijgen om zich volledig te ontplooien op vlak van accountancy, boekhouding en fiscaliteit.

Als medewerker krijgt u de verantwoordelijkheid over een aantal van onze klanten, waar u direct mee in contact zal staan. Uiteraard worden belangrijke beslissingen en dossiers met het team doorgesproken.

Vacatures

Wij zijn steeds op zoek naar nieuw talent. Stuur uw CV en motivatie naar birger@bvdm.be  voor een open kandidatuur of neem een kijkje op de vacaturepagina.

Team

Werken bij BVDM gaat niet enkel om inboeken van facturen. Werken bij ons is boeiend,  leerrijk, met de nieuwste technologieën en met kennis van zaken. Dat spreekt voor zich.

De open werksfeer maakt dat u steeds terecht kan bij het team, om in functie van de klant de juiste oplossingen of adviezen te bekomen.

BAB-BKR Antwerpen

BVDM neemt het lid worden van de beroepsvereniging BAB-BKR Antwerpen voor zijn rekening, zodat elke werknemer eenvoudig zijn of haar professionele horizon kan verruimen. Wij hechten veel belang aan het digitaliseren van onze processen, waardoor u als medewerker steeds met vooruitstrevende technologische ontwikkelingen in aanraking komt.

BVDM Accounting & Advice
Handelslei 187
2980 Zoersel
BE 0773.581.631

T: + 32 3 291 00 10
M: info@bvdm.be

Inspiratie in uw mailbox

© 2022 BVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.