Mijn BVDM

Kmo dringt aantal wanbetalers en afschrijvingen fors terug

Gepubliceerd op 14-11-2016 door Nick Verheyden

Ik sprak een tijdje geleden een bedrijf actief in de sector van de online communicatie. Het werd al geruime tijd geplaagd door wanbetalers. Dat kwam vooral omdat het bij de benadering van potentiële klanten geen aandacht schonk aan hun financiële gezondheid. Het was dus steeds een beetje blind zakendoen. Met de implementatie van een beslismodel kon ik het bedrijf helpen om de problemen te counteren. Als bescheiden speler in de wereld van de online communicatie heeft de onderneming dertien werknemers in dienst. De financieel directeur overzag de situatie en kreeg zo in de gaten dat een toenemend aantal wanbetalers de financiële gezondheid van het bedrijf ondermijnde.

 

BVDM Accounting & Advice
Handelslei 187
2980 Zoersel
BE 0773.581.631

T: + 32 3 291 00 10
M: info@bvdm.be

Inspiratie in uw mailbox

© 2022 BVDM Accounting & Advice. Gebruiksvoorwaarden en privacy policy.